HTML

HÍD verők

Harcok a szlovákiai magyar koncokért!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az első pártgyűlés a híd allat!

2009.06.12. 12:43 HIDverok

Gyerekek gyüvünk, nyomulunk ezereeee, mint sertésinfulenza…híd alatt, a híd alatt a Margit híd alatt… szlovenszkói magyar kutyakomédia (archaikus madzsar nyelven: Felvidék, de eztet mostan má nem szabad mondani, mer haragszanak érte azok akikke barátkozni kő…nem hasznájuk még a Kárpát medence fődrajzi enevezíst se, helyette gondújatok a asszony medencéjire)

Zene: …itt van, újra itt van a nagy csapat…….szíp leányok ne sírjatok…..recsegés-ropogás…a zene vége! Megin beszart a apparát, valaki lenyúta a egyik alkatríszt! Hogy száradjon le a keze! Vigye el a devla!

Na Csááá! Csumi! Csááá! Szasztok fijúk! Látom mind itt vagytok! Az árcok pásszolnak! Na azé…vazeee… Mint régi-új elnökötök, most hogy gyüvünk ki a illegalitásbú, köszöntelek benneteket! Asszem nem köll bemutatkoznunk hisz ismerjük már egymást, mint a rosszpízt!….Gyerekek, ezt elkúrtuk, elkúrtuk….na nem kicsit de nagyon …nem tuttuk átvenni a hatalmat a mököpöbe, és ez nagyon nagy baj!... Ezér köll mostan megin invesztánunk, baromi sok munkávaaa új pártot alapítanunk, hogy megin helyzetbe kerűjjünk! De most esősorba azér vagyunk itt, hogy a új párttaaa leszopjuk a (pénz) alapokat, akarom mondani, leosszuk a lapokat!

De azt azé előre leszögezem, hogy én akarok lenni az elnök!

És hogy milyen áron? Há minden áron! Kifogás? Nyafogás? Akar valaki szólni? Jó akkóóó ezt úgy veszem, hogy megszavaztuk. Ezen túl szólíthattok BB Kingnek is!

Tudjátok, hogy beígértük a plebsznek (ezek valami magyarok, vagy a f…om tudja, hogy kik, valami ázsiai horda) a tuttit má, hogy ez egy soknemzetiségű párt lesz vagy mi a a szösz, úgy mint magyar, szlovák, ruszin, lengyel, német, roma (…nemtom mindet fősorótam? Annyifélék, hogy má kimegy a fejembű… minek ez a zűrzavar? Elvégre lehetne mindenki szlovák, oszt jóccakát!). Errő kő, most beszéni. Valaki ezzeee kapcsolatba köhögjön ki má valami épkézláb javaslatot. Semmi? Na szinte tudtam, hogy megin minden rám marad! Na akkó most megin én jövök! Mi lenne veletek nélkülem? Hogy semmi..... hmm, tudom! Úgyhogy kussoljatok is, én vakartalak ki benneteket a szarbú! …..Mindenkinek adok mozgalmi nevet is, hogyha esetleg innen valami kiszivárogna, ne legyen ebbű akkora baj mint a öszödi beszídbű…mer aztat a kolégák tényleg elkúrták….

Ki akar lengyel lenni közületek? Senki se jelentkezik? De unom ezt… nagyon, nagyon…Gabikám ez a te asztalod, úgy hallom láttad má, vagy hatszó dévédén a Solarist, meg állítólag olvastad a Fáraót is! Ne parázz má, nem baj hogy nem óvastad, mer túl hosszú és uncsi! De erre azé ne legyé büszke!.... Ne okoskodjatok itt nekem, hogy ilyen párt má vót, amellik összegyűtötte a nemzetiségeket! Ne mondjátok nekem hogy ott vót igazi lengyel is! Lengyel az akinek én azt mondom, hogy az és kakukk! Azt az elnevezést, hogy koegzisztencia hallani se akarom, a vót elnökét pedig egyenesen látni se birom… hát megin kiakasztottatok!.. Na lapozzunk, mer sírba visztek!.. Még egy ilyen beszólás oszt bekattanok, oszt leverlek benneteket, mint bantu niggert a mocsárláz!!!.. ja Gabika szíp a kéród!!!....Na látod ugyi montam, hogy érdemes rám haaagatni mindenbe….a verda jó megy?.. vegyé má újat, ne ígess, hisz mááá három éves!... mobilba is újíccs be, nem kőnek má a gombok, az snassz, suviksz! Van dizájnos érintőkípernyős…nagyon kirááály! Te tudod a legjobban hogy a presztízs mennyire előre viszi a bizniszt! Mer nemaza fontos hogy kivagy, hanem hogy mit hisznek rúlad! Béla bá megmonggya hogy mit hogyan, mikó, hányszó oszt csilingeni fognak a aranyak….telik a pörső!...errő ju eszembe legyen a mozgalmi neved törpokoska!

Ki lesz a cigánybáró, akarom mondani a roma nemzetiségű állampolgár?... Ma valahogy nagyon hallgatagok vagytok! Lacika, Lacika… tudod, hogy te vagy a liblingem, de ezt neked kell bevállalnod! Hogy micsooodaaa? Mi az hogy nem tetszik, mi az hogy nem tetszik? Ne rinyálj má, majd max veszek neked egy hegedűt, oszt a családdaa megalakítod a százfogú cigányzenekart! Ne mökögj itt nekem… mer a mobilomon ementlek a k (korunovaný koookoot) betű alá!... kussojj mer mingyááá pattogni fog rúlad a zománc b…meg vazeee!....egyíbkín is őrűjj hogy itt lehetsz, mer ha kirerűsz a körbű….akkó aztán b..hatod, mer emehetsz pizzafutárnak! …..A mozgalmi neved meg törpliberó!

Na mi van még? A tököm azé kurvára tele van veletek! Ipp most ípíti a polgármester haver nekem a második kiskastélyt, mer azé azt meg kő mondani hogy jó buli a öregotthonosdi!.... ha ti nem vagytok, nyugdíjba megyek, és számolhatnám a kastélyomba a lét, a gubát, a zsozsót, a zsét, a zsetont, a lóvét, a lovettát!  Istenem de szíp is lenne …. Gazdagodník szípen lassan, ahogy a csillag megy az égen, vagy valami ilyesmi…..De neeeem…..ti nem és nem nyugodtatok. Belehúztatok ebbe a szarba… hogy a jó kurva életbe… Hogy ti is mindig a más f….szát veritek a csóványba! Villantsatok má valamit mer eldobom tőletek a agyam….igaz túl nagyot nem csattanna!

Na ugorjunk tovább! Csáják hoztak má be kávét, üdítőt, kis teasüteményt, sósat?.... Porzik a pofám!... mer azér az a igasság hogy marhára kivagyok! Néha má asse tudom, hogy ki vagyok! Mer azé új pártot lapítani, az azé nem semmi, még az is benne van a pakliba hogy pallót fogunk és szégyenszemre elkulloghatunk, és ami még rosszabb hiába verem itt fölöslegesen a nyálam, ha a níp nem harap rám, nem adja ránk a szavazatát! Le kő nyomni azt a kurva mököpöt! Remélem a téglák akiket hátrahagytunk majd szállíják a infót!... Remílem az mindenki számára egyírtelmű… vagy ők? …vagy én….bocsika, vagyis mi!

Ja hogy még ki mi, mi ki lesz? Jut eszembe orosz, oroszka, ruszin, transpetrol, slovnaft (ja ezt most még nem kell mondanom). Te Zsolti gyerek nem onnan vagy te valahonnan a végekrű? Nem? Nem baj! Ez a te feladatod! Egyébként jó a séród! Gratula!....Mi az hogy nem tudsz oroszú? A kutyád a dzsermensíper neve Bala-Lajka nem? Láttad Gagarint fényképen? Láttad, akkó te leszel a ruszin oszt hatszáz! Bazmeg vazeee, mér kő mindig visszapofázni! !... Asszed ez a kívánságműsor?.... Nem látod, hogy a szivem teszem ki értetek?  Nem látod?...egyébként a választási plagáton nem lesző rajta, azon csak én fogok mosolyogni.. meg hát az a nagy igasság, hogy úgyis most cserétettem a fogsoromba a plombákat fehírre, kerámiára, meg van egypár csavaros, persze azis kerámia… Hogy mé nem leszű rajta a plagáton?...Még kérded?... Há az a igasság, hogy nem vagy egy reklámarc! A pártba a új neved…na mi az? Meglepetís!... törpsuttyó! Hogy mé ez? A sutyerák túl hosszú lenne…

Ki akar itt szlovák lenni?..... Hát esküszöm, frászt kapok tőletek! Tiborkááám ezt most neked kell bevállanod, hiszen neked a "bacsatata" dédnagyapád még magyarú se tudott! Mi ? ....Hogy az má rígen vót?  Ne talágass, ne talágass itt nekem!. Nem akarsz te itt véletlenű elnök lenni? Mer a mököpöbe nagyon aaara hajaztá…Na jó alelnök még lehetsz, mind lehettek alelnökök…lássátok kive van dógotok… A zséért azonban meg köll dógoznotok! Csajozni majd csak kísőbb fogsz!.... És az asszonyt se köll egy darabig eltángánod… a faternak meg mond meg ne szlopájon annyit…. A dzsakuzziba meg többet ne hánny bele! Figyelj má egy csipetnyit, hozzád gurgulázok… Én is szivesebben mennék vadászni! Igen csájákra is, meg ami gyün… tuggyátok mit mondott a klasszikus?... a segg a jövő p…ja! Hahahaha …Inkább megin el kőne járnod lokopédushó, tudodod az az aki a ilyen beszédhibát javíja ami neked van… mer hadarsz, hadarsz oszt a f…om se tudja hogy mit beszísz…és egy két szlovák óra se ártana meg neked…a protokolrú meg most inkább nem is szólok!..... Ez a hála hogy neked adtuk a kórházat, a mentősöket meg miegymást…. nem intíztük eeee a ügyedet a választássa kapcsolatba?... polgármester maradtááá …nem? Gondúkoggyá b…meg, gondúkoggyá hogy kinek tartozó ezí!…. ééééén intíztem nem? Akkó úgy visekeggyé, mer ecserélek egy simpázra…. a új neved pedig… törpgenyó!

Péterem hű fegyverhordozóm, mindig hűségesen szolgáltál. Malacod van, te mátú fogva német leszel! Nem érted hogy mé? Hát ki a f...om hord hozentrágert! Okostojás, erre nem gondútá mi? Hiába Béla bá itt az észlény! Péterem beugratós kérdés: az, hogy pijóca pontos jé vagy ellipszilon? Na? Há megrágom a kalapomat, nehezebb veletek, mint bányában dógozni! Hogy mé akartam én itt elnök lenni? Tudja a f…om…de mások tutták, hogy mé én köllök, és ez azé kurvára jól esik!... a új neved Péterem pedig törpnyali… Mé? Mé? Következtess…bazmeg!

Ja azt kérdezitek, hogy ki lesz a magyar? Hát természetesen ÉÉÉN! Ezt most így lazán bevállalom, de csak értetek fiúk, na meg a lovettáért! Beszétem a dohány utccai fijúkkal, lezsíroztam nektek egypár jó tejelő bulit! Haaa… most nem is kő mondanom, hogy figyejetek…na ugye ez is van olyan izgalmas mint egy tapadós tánc?! Na… hogy ezt milyen gyorsan megbeszéltük?!.... Hiába nagy itt az egyetértís!..Hogy mi lesz a én új nevem… há termíszetesen törppapa!... hahaha….

A kutyúristenit!... krucifiksz!... Zsidó nem lett senki? Erre marhára ráfaragunk!.... Míííí?!…hogy ők a szürke eminenciások? Na Salom! A fa…om tudja kiaza szürke eminenciás, de azt tudom, hogy van fekete koton, de nem használom mert slankít!

Ja majd efelejtettem van valakinek buzgár ismerőse, baráttya, vagy partnere? Pijár szempontbú az is kőne a csapatba! Na ne találgassatok itten nekem!....Estéig kerítsetek egy trombitaseggűt, vagy inkább kettőt! Ne érezze má magát diszkrimi...a kurva életbe megint efelejtettem ezt a szót! Nem baj, mi félszavakból is megértjük egymást, meg egy mást is. A mocskos íletbe nincs közöttünk egy nő se a vezetősígbe! Nincs valakinek olyan barátnője, aki jól mutatna mellettem a plagátokon? Nincs? …Akkó az első pártföladat, hogy keressetek egy jó karba lévő dögös, bögyös csajt, szíp formás mellekkeee meg fehír fogakkaaa! Mér? Mér? Há me mosolyogni fogunk, mer mosolyogni köll, aztat szereti a plebsz! Pozitív gondúkodás tudod vazeee?!... Na de ne hogy  má úgy nízzen ki mint a miselin baba!... habá nagy test, nagy élvezet…..

Van itt még valami! Figyeeejetek!... Ma este megkapom a kottát, amibű játszni kő! Aztán lenyomjuk a műsort a plebsznek, és meglássátok dűni fog a lé. Igen, igen lesz zsetonosztás is, nyugi mindenki kap! A haverok már pengettek valamit, tudják hogy úgysincs más választásuk, hiszen a lekötelezettjeink,vagy aztat is mondhatnám hogy ők azok akiknek mindig szaros a nyevük…de há egíszsígükre! Egy azé biztos, aki itten labdába akar rúgni annak virítania köll a zsét!

Tegnap vótam a körösztapáná a kopaszná! Oszt kaptam tüle csekkfüzetet meg egy varázsceruzát! Hogy mé varázslatos ez a ceruza, mer ezze akkora számot írhatok, ebbe a csekkfüzetbe amekkorát akarok….és ollyan erősen nyomom rá a papírra ezt a ceruzát, ahugyan én akarom! Eztet víssítek jó bele abba a diónyi agyatokba…… hogy Béla bá itt a karmester! Egyíbkint lesz jutalomjátík is aki a legtöbbet mutat, az eltőthet egy hetet a kopasz vityillójába…..Horvátba!... pont úgy van…. ahugyan mongyátok… termíszetesen medence van, meg szatellit is…igen megy a haszler is…de a szvinger bulit mindenki maga biztosíjja be! Mindenféle luvnyákka meg nekem ne fényképezkedjetek…. mer kiszagónak valamit a ellensíges firkászok…oszt szarba leszünk megin!...Ja a kishajó (englisű: jacht) aranyapáim ott ringatózik a villa negra alatt a kikötőben….sajnos csak harminc személyes…többre egyelőre nem futotta!..tuggyátok a nyakunkon a válság!

Ja a párt programm, na arra mostan úgy istenigazábú nincsen idő! Nem hozta valaki magával a mököpös programot, abbú esetleg tudnánk hasznáni egyes ríszeket. Nyugi, nyugi, majd összeollózzuk. Egy kicsit majd főturbózzuk, szépp szinesbe kinyomtassuk sok képpe, majd a pijárosok ráűnek oszt mehet a buli! Vannak baráti nyomdák, na meg újságírók is. Ha köll akkó majd főjavíják. Egy azé má most biztos, semmiféle fisz-fasz platformok nem lesznek azokat már az előző pártomba is lelikvidátam! Itt nekem ne platfomozzon senki, mer kib…om innen, mint a fostos libát! Maj hogy mia dörgés aztat, én megmondom, meg azt is hogy mi a irány (Smer). Mer ugyi a elnök az én vagyok…kapító?

Még csak annyit hogy a képviselői hellyet nekem vissza ne adja senki, mer letöröm a derekatokat! A bizottságokba is benne maradjon nekem mindenki, főleg az a titokszolgálati nagyon jó jöhet még. Parlamenti pártként azé adjunk magunkra, nekem rendesen őtözzetek, rendszeresen mossatok fogat, hasznájatok valami szagosítót is…egyszóva tegyítek rendbe magatokat, nekem ne legyetek izzadtak és ne legyen büdös a szátok! Okossakat nyilatkozzatok, azt amit itt megbeszélünk előtte mindig, mer belelépek a szátokba vazeee. A templomba a eső sorba űjetek hogy mindenki lássa a arcotokat! Toborozzatok új tagokat, ígérjetek fűt fát, vagy amit akartok…és készűnni, készűnni a választásokra, na meg a kormányzásra, mer há ez a cél a hétszázát!

Toborozni má én is vótam! A mútkor mikor bejártam a tartományom bugyrait, és tárgyatam a helyi tartományfőnökökkeee (lásd még: kiskirályok), berendőtem a haveri arcok garmadát. Max öt percet adtam a kispályásoknak, hogy átlípjenek hozzánk. Aki vacillát annak emondtam, hogy ez nem az a műsor ahol telefonos segítsíget lehet kérni! Aki meg időt kért aztat főhomályosítottam, hogy nemezakívánságműsor! Láttátok vóna azt a sok megriatt pofát! Mökögtek nekem ott össze vissza. Mondok nekik… mi van vazeee beszedted a fogalmazásgátlót? …Modja nekem betrágyázva, a sok szarosnyevű hogy elnézís! Elnízís, elnízís! Mondok neki tudod hogy miaz a elnízís? Figyejetek má….mer megin klasszikust idízek! Elnízís az barátaim ha hátúró keféled a kecskét oszt elníző a szarvai között! Na az elnízís!...na ettű leszkadt a pofájuk! Végezetű erílyesen rájuk durrantottam, tudjátok, ahogy szoktam volt máskó is, aztán átlíptek. Hát valahogy így kő eztet csináni!.. ja kérem az élet nem habostorta, néha mindenkinek le kő nyeni a békát…főleg ha nyomúni akarunk!... Az a igasság hogy níha nagyon rühellem ezeket a f…okat! De há szüksíg lesz rájuk. Köllenek a helyi meg a megyei cégekbe ahova kinyomjuk a lét, azt onnan meg visszafolyassák hozzánk! Ki van ez taláva…. Heeeej, de szeretnék gazdag lenni….vagy má azis vagyok?....hahahaha….

Egyébként azokkal a riherongy kurafi mököpösökkel (hogy hidaljon le minél több közülük…) meg meg ne lássalak benneteket kokettálni (fú de rühellem ezeket az idegen szavakat!) mer letípem a fejeteket, na meg a tökötöket is! Értve vagyok?! Az jó, mer nem szivessen emeném fő a hangomat…. Tuggyátok jól, én békés ember vagyok és meghaaagatok mindenkit. Hozzászólás? Óhaj ? Sóhaj? Panasz? Miegymás? Senki? Na azé! …. ez így helyes…. Naaaaa!

A szlovákokkaaa most meg má igazándibú együtt fogunk működni és pumktum…. Ne nyíjatok nekem itt, nenyíjatok! Érdekeink a szláv tesvírekkel 94,75%-ra megegyeznek… honnan tudom?  honnan tudom? Há kiszámútam b…meg! Most csudákoztok mi? Mos má tuggyátok! Én vagyok a univerzális hídverő vagy pillér, hogynemondjam cölöpember. Hogy sokat számít az pár százalík, sokat számít… jó tudom! A ember meg a majom génjei is több mint 95%-ra megegyezik. De ami nem pásszol abba van a lényeg! Másképp még mi is a banánt zabálnánk a fán! ….hogy akko most ki a majom meg ki a ember ebbe a kurva országba?…tudja a f..om. ezekhez a emlősökhő én úgy istenigazábú nem értek, nekem a szakterületem a rovarok, kivéve a pondrókat….  ez egyértemű neeem? Hogy mé is osztom itt nektek a észt…talán a szivem az a kib…ott jó szivem. Ez fog egysze engem a sírba vinni…. hogy b…átok meg… Kapjátok be a szálkás cölöpömet!

Még valami gyerekek! Azokhó szólok akiknek térkíp a táj…Akirő megtudom hogy az asszony fanszőrzetét (aki nem tudja hogy az hol van, jelentekezzen nálam, majd levezínylek neki bijológiábú egy gyorstalpalót) nagymagyarország alakúra borotváta, annak annyi. Csak szlovenszkó térképit lehet kiborotváni…de aztat is csak szípen kontúrosan nehogy valami másik országga össze lehessen tíveszteni, és kötelezően Bratyiszlavát is jelőjítek ki! Tuggyátok a nagy testvír mindent lát! ...Hugyan? Hugyan? Legyetek kreatívak!...Ja hogy nem tuggyátok mi az mer idegen szó? Hát akkó…pikírozzatok, pikírozzatok! Eztet má ismeritek neeem? Amelliteknek vót a átkosba fóliája annak mostan világosság gyút a agyába, ha van nektek egyátalán olyan! Ja kírem nemcsak a hardver, a szoftver is fontos nembeszíve a operációs rendszerrű. Majd mingyá vígigengedek rajtatok egy vírusirtót vazeee!... Ennyi írtetlen pofát hát istenbizony má ríg láttam!

Errő jut eszembe…. nekem is van fanklubom, de az nem erű van enevezve…. Bááár, határeset mer a rajongóim között többsígbe v(f)an a bige,a csaj, a csája….szóva többsígibe csupa alig hasznátt jó bőr ?!...hú ha még szabad ember lenník, de szít csapnák közöttük!...de má ríg csomót kötöttem a dobverőre…..

Miiiii… hogy mikor fogjuk ellenőrizni a borotvátt térkípeket?... Bírnátok mi? … hogy mive vagytok efoglava, hogy megin min agyaltok! Majd mindenki ellenőriz otthol, közbe a asszonnya lenyomhattok egy nígykezest…Jó tudom hogy a Főd a luk körű forog, és aztat is, hogy csak egyszer vót mákípp….Na senki nem tudja?... Olvasássa sok időt úgy látom nem tőtötök….Hát akkor forgott a luk a Főd körű mikor a oroszok kilűttík a Tyereskovát!...Hahaha….Nem tudtok ti szinte semmit…keresztrejtvénymegfejtísbű szereztítek a műveltsígteket! Béla bá itt a király!

A vörös bárókka, a szocikka már lejátszott parti a koalícijó, csak bejutni, bejutni mindenáron! Annyi minden köt minket össze velük….példának okáért ugyi itt van mingyá a egíssígügy. A kardossa mega  triszkácsos repüllősse má tele a hócipőjük, azok elmennek a p…ba, a süllyesztőbe! Mit gondótok mér dobtam ki a címerünkbű a trikollórt: a pirosfehírződet? Egyrészt ugye össze lehet keverni a dígók szineive….és mi ugyi nem zavarhassuk össze a nípet azt a istenadta nípet! Másríszt a naranccsa jobban mozoghatunk a placcon, jobban kínáhassuk magunkat!  Egy szónak is száz a víge…. divatos szín ez …tuggyátok trendi meg kúúúl! Akinek meg nem tetszik az bekaphassa az összes f…omat! Csak aztat nem tudom, hogy ki vót az a f…szkalap, aki eztet a címerhidat tervezte, mi itt ugye a programmunk pillérjeirű beszélünk itt orrba szájba… ennek meg nincs egy szál pillérje se! A ilyen híd labilis és nagyon nagyok a kilengísei…na aztat itt ééén meg nem tűröm meg. Ittem nem lesssz semmiféle kilengís!...a pártütőket kemínyen megdádázom, aztatis monhatnám hogy megszopatom, de ez féreérthető, … ééés van aki még duplázna is…. Azokat a kurva pillíreket meg má valaki rajzója oda…mer midjá magamhoz nyúlok! Vagy máshó, ha eszembe jut hogy ki dizájnúta ez a szart! A ilyen címer úgy köllött nekünk, mint üveges „szlováknak” a hanyattesís! Rígiesen magyarú „tótnak” híttuk őket, de eztet a kifejezíst má máma ne hasznájjuk!

Amirő még nem szótunk. Köll egy nagyon jó párthimnusz! Olyan kurva ütős, ami beindíjja a nípet, hogy ránk szavazzon!... Ami olyan mintha stekkerbe nyúná! Legyen egyszerre megrázó és slágeres! Énekehetné mondjuk egy fijúzenekar… na az nagyon király lenne!  Nagyon köll ez! Mer be köll jutnunk a parlamentbe oszt nígy évig megin havaj! Nekem a párthimnuszok közű, má amelliket ismerem, a kedvencem a maszopos igen, igen, igen…na az egy bomba…sokkal jobb mint a szadeszosoké….

Javallat a mi lengyelünktű a himnuszra? Na törpokoska? A híd alatt, a híd alatt a … Haaagass, haaagass……te….te hülegyerek, belűled se lesz pijáros! A pártstartégiát se te fogod kidógozni! Mit szedsz? Mer hogy nem segít az hétszencsíg!

Tiéd a szó roma-nov, aliasz törpliberó! Dobj be valami gondolatnyúlványt a közösbe, te vagy közülünk a leginkább globalizátt! Hát esküszöm beszarok…nem vagyok meggyőződve arrú, hogy szinesbe látsz! Méghogy az Abbátú a mani, mani, mani…. hogy semmi másra nemtudsz gondúni! A legszívesebben hazakűdenílek faxon vagy emilen.

Törpsuttyórusszinó benned van minden bizodamam… akkó hajjuk! Ez a világ olllyan világ, mint a mogyoróóófavirág… Teeee! Teee! Má a tájszólásodtú gyünnek le a kípek a falrú!... hiába úriembernek születni kő, meg azé egy kastély se árt! Paraszt vótá, paraszt maradsz! Ez népnemzeti… illlyen nem köll! Csakis globalizátt internacionális lehet! Lehet szocálisan érzíkeny is! Csak gyöngíbbek kedvéé teszem hozzá hogy a internacionálé má foglatt! Vágoood vazeeee?

Nímet pajtás, törpnyali jó néző ki…… hánytá is? Látom, hozod a formád, akkó most neked nem kő a placcra tenni semmit! Majd én eztet kitalálom… mint mindíg mindent eddig is! Mer Béla bá ugyi aztat mondani se kő, hogy a zenéhő is ért! Gyerekek le kőne gyünnötök a szerrű, mer egyelőre annyit ír a ségítsígtek mint halottnak a csók!.. mégis van ötlet, akkó gyerünk nyögjed má ki vazeeee! Na vasziszdassz?

Ha kanálisba szart engednek, hidat fölé mé emenek?... lallalá….

Hogy azt a… ezt te talátad ki? Ezt te kőtötted? Ha nem ismernílek ollyan régtú, mikor még ingekke házaltá… há asszinním hogy mököpös tégla vagy!... agyadra ment, hogy egy másik liberó farkata a eső asszonyt?  Teee!... Teee!... Minek nevezzelek? Teee emberforma állat, teee ősemberforma ősállat! Tűnj a szemem elű, mer szíjje hasítalak!.. Na mostan nagyon nagyot esté a szemembe… még a koppanást is hallani lehetett vazeee!

Én választok himnuszt, nem bízhatom rátok fődszintes nípsíg! Az az idő még azé messze van mikó ti százmilláér fogtok házat ípíteni,... Ahhó még fő kő nyőnötök kurafijak! …. Mer amit ez alatt a összeg alatt ípítetek a suviksz, a lepkefing!... Pedig tuggyátok, akiket betettünk különféle állami fimákba, fölügyelőtanácsokba, igazgatótanácsokba… na azokhó dűt a zsé, még a sáp leszedíse után is tocsogtak a lébe, ölíg szípen kiiperedtek! Há ez lebegjen a szemetek előtt nyavalyás banda, mer eeecsikkasztlak benneteket! Lesz kertísztek lesz takarítónőtök meg lesz bejárónő is! Nem, nem az a mekszikói… nem a Mari Huánára gondútam! De titeket csak a píz meg tivornya csak az érdeke benneteket, hogy szakadjatok meg vazeee!

Hoppá…most má megvan mi lesz a párthimnusz! Enyhén erotikus… nagyon nagyon ütős…a plebsz is marhára kedveli! Így hangzik: Haragszom a töködre, mer ráfutott a enyímre a sötítbe… Hogy túl szemílyes? Nem baj…Na?! Haaagattok mi? A haaagatás beleegyezís, akkó ez lesz a mi mozgalmi dalunk… oszt kísz!

Más!... Szólni köll még a párton belűli hivatalos nyelvekrű. Termíszetesen első nyelv a szlovák, ami összeköt, és  amit leggyakrabban fogunk hasznáni, meg há mi azé eztet szeressük is a legjobban……..utána gyün a magyar, helyi szinten engedílyezett, nem mintha ennek nagyon örűník! Szűk körben meg a hébert nyomjuk…. Az arámiva meg nekem senki ne gyűjjön, aztat állítolag az a jészus nevű beszíte…szegíny, hogy vígeszte, de azér törve bár de ő is lökte a hébert!!!

Nagyon nagyon igyekezzetek vazeeee! Ha ez a buli nem gyün össze, akkó max csak abbú lesz píz, ha leforgatunk egy retró mozgókípet! Milyet?...Milyet?.... hát akkó mos gyün egy mondóka amibű talán következni tuttok, hogy mire is gondút a főnök: ollan min a liba gíge, kődökömig ír a vígeee…. Na semmi? Nem kapcsótok?..... Mír írtetlenkedtek itt nekem? Én egy nímet pajeszos pornóra gondútam, tuggyátok…..ahol a csajok olyanok mint a forázott malac, a manusok meg olyan szőrösek mint a gorilla… ne csudákozzatok itt nekem a mi mesterségünk a világ második legöregebb mestersíge, és a előbb említett esőve a kuvákodássa szinte egyezik!..... Koviva má beszítem, evállalja a rendezíst, nem ócsó de megíri! A kellíkeket is ő biztosíjja (zokni, karóra, csajoknak csizma, ostor és lánc ha szüksíges stb…)! Megkaptam má a szövegkönyvet is ekűdöm majd azoknak esemesbe, akiknek esetleg szöveges szerepük lesz, hogy megtuggyátok tanúni (szövegkönyv: á,á,á, já,já,já, gút,gút,gút, spriccen,spriccen,spriccen). Sajnos nem mindenkinek jut szöveges bemutatkozás, a többieknek csak nyálas-nyalós szerep van, de há…. Tuggyátok vazeee, hogy nyelvibe íl a nemzet!...  ez lesz a nemzeti vonal… mer a legfontosabb számunkra az, hogy mindenki szabadon hasznáhassa a nyeeevit!

Különben meg errű jut eszembe, hogy mi milyen zseniális csapat vagyok, mindent tudok, mindent látok, mindent hallok!!!.. Aranyszálla kötődök a világmindensíghő….. nemsoká eeegyün a igasság pillanata… amikó majd azt mondom…. na gyerekek farkakat a asztaaara!

Na bekípzelt kócsagtollas arisztrokratapali meg mököpös népművészeti cserépedény (köcsög) népség erre varrjatok gombot! Megbánjátok még, hogy nem akartatok elnöknek egy ilyen zseniális embert, mint ÉÉÉNNN. Vannak pillanatok, amikor szinte magam sem értem magamat! Hogy lehettem tagja ennek a nacijonalista, sovinyiszta, masiniszta (ja ez most nem jó) trágya pártnak?! Szinte haragszom a régi önmagamra! Ki is vagyok én tulajdonképpen? Ja hát persze újra elnök vazeee. Ez az új párt egy nagyon jó csúcspárt, mert itt egy rovar akarom mondani bugár is lehet elnök!  Tudjátok vazee a Föld a rovarok bolygólya… na csácsumicsá most mennem kő a haverokkaaa ütközök a finesszbe…

….a történet végtelen….a történet végtelen….a történet végtelen….a történet végtelen….

Ez a történet a fantázia szüleménye!  A történetben szereplő személyek bármiféle hasonlósága valós személyekkel, vagy valós eseményekkel csupán a véletlen műve!

2 komment · 1 trackback

Címkék: híd béla magyarok mkp bugár tibor szlovákiai bastrnák

süti beállítások módosítása